Lakpantser

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag an uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de laklaag zijn diepe kleur en glans verliest. Een TECFLOW lakpantser voorkomt dit en houdt de ak in optimale conditie!

Duurzame Beschermlaag

De duurzame TECFLOW beschermlaag wordt zorgvuldig aangebracht op de laklaag van uw auto. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt aanzienlijk verlengd. Ook kunnen insecten en vuil zich minder goed op de laklaag hechten, waardoor het schoonhouden van de auto eenvoudiger wordt.

Professionele Autopoetsers

De TECFLOW behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door professionele autopoetsers zoals Terbraak Car Cleaning. Wij zijn speciaal opgeleid voor het aanbrengen van een TECFLOW lakpantser en werken volgens een vaste procedure.

Langdurige Garantie

Jarenlang onderzoek, duizenden behandelingen en ervaring in de meest uiteenlopende klimaatomstandigheden geeft Terbraak Car Cleaning een grenzeloos vertrouwen in TECFLOW. Wij geven u dan ook een langdurige schriftelijke garantie op de TECFLOW behandeling.

TECFLOW is het beste voor de lak van uw auto!

Meer weten?
Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten over ons bedrijf?

Wij zijn bereikbaar op 0251 – 760270 en 06 – 30003562 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.