Klanten

Terbraak Car Cleaning werkt in opdracht van particulieren, autodealers en bedrijven. Of het nu gaat om een klein stadsautootje of een luxe sportwagen, om een bedrijfsauto of een vrachtwagen. Iedere auto krijgt bij ons een voorkeursbehandeling.

Particulieren

Vanzelfsprekend maken veel particulieren gebruik van onze diensten. Trotse autobezitters die hun auto alleen het beste gunnen. Particulieren die hun auto willen verkopen en deze extra goed voor de dag willen laten komen. Of Particulieren die simpelweg geen tijd hebben om de auto zelf goed schoon te houden.

Autodealers

Terbraak Car Cleaning is ook een aanrader voor autodealers. Wij zijn een bekend gezicht bij meerdere merkdealers en autohandelaren. Wij leveren alle auto’s showroomklaar af. Tot in de puntjes. Van een gloednieuwe model tot een occasion die wel een opfrisbeurt kan gebruiken.

Bedrijven

Er is een zeer kleine kans dat u nog nooit een door Terbraak Car Cleaning gepoetste auto voorbij heeft zien rijden. Wij werken voor een groot aantal regionale bedrijven. Van transportbedrijven, taxibedrijven tot bedrijven uit de meest uiteenlopende branches. Menig wagenpark wordt door ons onderhouden. Poetsen op locatie is mogelijk.

Boten en motoren

Heeft u een motor of een boot? Ook dan bent u bij Terbraak Car Cleaning aan het juiste adres. Wij behandelen motoren en boten met dezelfde precisie en met dezelfde kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Meer weten?
Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten over ons bedrijf?

Wij zijn bereikbaar op 0251 – 760270 en 06 – 30003562 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.