Het Bedrijf

Terbraak Car Cleaning is al 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van auto’s, bedrijfswagens, caravans en boten. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig weer sprankelt. Met een resultaat minder dan dat nemen wij geen genoegen. Wij verzorgen zowel het exterieur als het interieur.

Een auto reinigen is een vak apart

Een auto reinigen is immers iets anders dan een poetsbeurt met een emmer zeepsop en een stofzuiger. De laklaag, de velgen en de wielkasten verdienen stuk voor stuk een specifieke behandeling. Net zoals de binnenbekleding, het dashboard, de kunststofdelen en de kofferruimte.

Een face lift voor uw auto

Terbraak Car Cleaning haalt alles uit de kast om uw auto weer te laten schitteren. Van grondige reiniging van het interieur tot het polijsten en behandelen van de laklaag. Zo’n totale opknapbeurt wordt in vaktermen ook wel reconditionering genoemd. Met andere woorden: een facelift voor uw auto!

Waarom Terbraak Car Cleaning?

Terbraak Car Cleaning maakt uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde reinigingsapparatuur en verzorgingsproducten van uitsluitend topmerken. Kwaliteit en succes verzekerd. Met onze top service en 30 jaar ervaring, weet u zeker dat u uw auto, boot of caravan bij de beste auto schoonheidsspecialist brengt.

Waarom professionele reiniging?

Een auto schoonheidsspecialist? Dat klinkt als overbodige luxe. Maar uw auto verdient het én heeft het nodig. Een auto is namelijk een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Een regelmatige professionele poetsbeurt voorkomt niet alleen slijtage van de lak, ook de (inruil)waarde stijgt aanzienlijk. Een auto die er goed verzord uitziet scoort beter in de showroom. En dat merkt u ook aan het prijskaartje.

Vakmanschap en passie

Bij Terbraak Car Cleaning bekijken we uw auto vanuit verschillende perspectieven. Vanuit de ogen van de specialist, en vanuit de ogen een autoliefhebber. Vakmanschap en passie resulteren in kwaliteit. Daarom zetten wij graag een stapje extra.

Daar kan geen wasstraat tegenop.

Meer weten?
Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten over ons bedrijf?

Wij zijn bereikbaar op 0251 – 760270 en 06 – 30003562 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.