Exterieur

Zo mooi was de lak van uw auto nog nooit. Niet alleen de laklaag, ook de velgen, het kunststof en het motorcompartiment komen uitgebreid aan bod. Een handmatige poetsbeurt van Terbraak Car Cleaning geeft het beste ‘showroomklare’ resultaat. Zonder kans op vervelende krasjes van de wasstraatborstel.

Polijsten en waxen

De auto wordt eerst grondig gewassen. Vervolgens polijsten we de laklaag. Daarna brengen we een waxlaag aan. Wax beschermt uw auto tegen vuil, invloeden van het weer en UV-licht. Vuil hecht zich zo minder snel aan de laklaag. Wij verzorgen ook speciale lakbehandelingen. Een lakpantser beschermt optimaal en de glanslaag blijft nog langer intact.

Velgen en wielkasten

Geen autowasbeurt zonder uitgebreide reiniging van de banden, velgen en wielkasten. Remstof kan de velgen aantasten, dus preventief onderhoud is belangrijk. En het oog wil natuurlijk ook wat!

Kunststofbescherming

Bumpers en andere kunststofdelen worden gereinigd en verwend met een speciale coating. De oorspronkelijke kleur wordt opgehaald. Alles ziet er weer uit als nieuw.

Motorruimte

Terbraak Car Cleaning reinigt ook onder de motorkap. Het motorcompartiment wordt intensief gereinigd en ontvet.

Ramen

Glanzende ramen, streeploos schoon. De ruiten van uw auto zijn er weer glashelder uit. Uiteraard vergeten we de spiegels ook niet.

Bedrijfsauto

U kunt bij ons ook terecht voor het poetsen van uw bedrijfsauto.

Oldtimer

U kunt bij ons ook terecht voor het poetsen van uw oldtimer.

Speciale behandelingen
Wilt u uw auto volledig in de watten leggen? Kijk dan eens naar de TECFLOW lakpantser behandeling of krasherstel.

Meer weten?
Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer weten over ons bedrijf?

Wij zijn bereikbaar op 0251 – 760270 en 06 – 30003562 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.